Tekijäksi

OYS 2030 -uudistamisohjelman parissa työskentelee runsas joukko eri alojen huippuasiantuntijoita, sairaalasuunnittelun ja rakentamisen ammattilaisia. Tällä sivulla voit hakea yhteistyökumppaniksemme tai tutustua allianssikumppaneidemme tarjoamiin työmahdollisuuksiin.

Haluamme hyödyntää hankkeessamme työskentelevien kumppanien kokemuksen ja osaamisen sekä varmistua toimittajiemme kyvykkyydestä ja sitoutumisesta hankkeemme tavoitteisiin jo ennen yhteistyön aloittamista.

Aliurakointia ja materiaalitoimituksia koskevat kyselyt sekä hankinnat käsitellään keskitetysti hankintaryhmässämme. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, hae kumppaniksemme jättämällä yrityksesi tiedot oheisella lomakkeella.

Yrityksen tiedot

Yhteyshenkilön tiedot

ICT-järjestelmiin liittyvät järjestelmä-, ratkaisu- ja toimittajaesittelyt

Uuden toiminnan teknologia-ohjelmassa kartoitetaan, määritellään, hankitaan ja käyttöönotetaan OYS2030-ohjelman tavoitteiden saavuttamiseksi tarvittavia ICT-järjestelmiä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä toiminnallisen ja tilasuunnittelun kanssa.

Kuulemme mielellämme uusista ICT-järjestelmiin liittyvistä ratkaisuista ja palveluista. Esittelyhetkistä voi neuvotella ja sopia UUTE-ohjelman hankekoordinaattorin kanssa. Yhteydenotot joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Mahdollisissa hankinnoissa ja koekäytöissä noudatamme PPSHP:n hankinta- ja koekäyttöprosesseja.

Yhteydenotot
hankekoordinaattori Jukka Rantanen, etunimi.sukunimi@ppshp.fi, puh. 040 5410422

Testaus- ja kehitystoiminta

Oulun yliopistollisen sairaalan yhteydessä sijaitseva OYS TestLab tarjoaa puitteet julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyölle. Terveysteknologiayritykset voivat OYS TestLabissa testata tuotteitaan todenmukaisessa ympäristössä ja saada palautetta terveydenhuollon ammattilaisilta. Jos yrityksellänne on tuote tai idea, jota haluaisitte testata sairaalassa, voitte olla yhteydessä TestLabiin alla olevan linkin kautta:

 

Lisätiedot
testaustoiminnan päällikkö Timo Alalääkkölä, etunimi.sukunimi@ppshp.fi, 040 561 4390

Yhteispelillä-juttusarja esittelee työntekijöitä OYS2030-hankkeen takana. Tutustu tekijöiden haastatteluihin.

Töihin hankkeelle?

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin avoinna olevat työpaikat julkaistaan kuntarekry-kanavalla. 

Alla voit tutustua allianssikumppaneihimme ja heidän tarjoamiinsa työskentely- ja yhteistyömahdollisuuksiin.

NCC Suomi Oy

NCC toimii OYSin uudisrakennuksen A- ja F-osien pääurakoitsijana. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjoismaissa. Suomessa meitä NCC:läisiä on noin 1600. Rakennustoimintamme on vastuullista ja se edistää ihmisten ja ympäristön välistä vuorovaikutusta kestävän kehityksen näkökulmasta. Monet meistä ovat tulleet taloon jokakesäisen harjoitteluohjelmamme kautta, joka on saanut opiskelijoilta erinomaista palautetta.

Skanska Talonrakennus Oy

Skanska Talonrakennus Oy toimii OYSin uudisrakennuksen B-osan pääurakoitsijana. Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Kehitämme ja rakennamme kestävää tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tarjoamme allianssissa erilaisia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille, niin työmaalla kuin toimistossa. Meillä on mahdollista tehdä myös korkeakouluopiskelijoille suunnattu Oppiva-harjoittelu.

Aro Systems Oy

Aro Systems toteuttaa OYS 2030 -uudistamisohjelmassa A-rakennuksen koko talotekniikan. Olemme Suomen johtavia talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiöitä yli 65 vuoden kokemuksella. Perheyhtiömme palvelut kattavat talotekniikan urakointipalvelut uudis- ja saneerauskohteissa sekä talotekniset huoltopalvelut. Sairaalarakentamisen talotekniikka asettaa urakoitsijalle poikkeuksellisia vaatimuksia niin osaamisen kuin projektinhallinnan suhteen. Hankkeen kuluessa rekrytoimme lukuisia uusia talotekniikan ammattilaisia.

Caverion Suomi Oy

Miksi caveriksi? Vastaus 562/3479:

”Huippuhetkiä on sellaiset, kun kukin tekee oman osuutensa prosessista mallikkaasti ja saadaan homma kunnialla ilman sähellyksiä maaliin sekä pidettyä asiakas tyytyväisenä”.
Arja, tiiminvetäjä, Oulu

3479 vastausta. Suoraan cavereiden suusta.

Caverion vastaa OYSin uudisrakennuksen B-osan taloteknisten ratkaisujen sekä turva- ja viestintäteknologian toteutuksesta ja suunnittelun ohjauksesta. Joukkueessamme on osaajia laidasta laitaan talotekniikan, energian sekä turva- ja viestintäteknologian aloilta. Emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin.

Granlund Oy

Granlund vastaa OYS 2030 -hankkeen LVIA-, sähkö-, AV-, sprinkleri- ja kiinteiden sairaalalaitteiden suunnittelusta. Granlund on vuonna 1960 perustettu, kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan konserni, joka työllistää yli 1000 asiantuntijaa. Sen toimialoja ovat talotekninen suunnittelu, energia- ja kiinteistöalan konsultointi, rakennuttaminen sekä kiinteistöjohtamisen ohjelmistot. Yksi konsernin vahvimmista sektoreista on terveydenhuolto ja konsernissa työskenteleekin miltei 200 sairaalasuunnittelun asiantuntijaa. Granlundin tärkein tavoite on parantaa hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.

Kiitos! Viestisi on lähetetty