Tule mukaan rakentamaan maailman älykkäintä sairaalaa

OYS 2030 -uudistamisohjelman parissa työskentelee runsas joukko eri alojen huippuasiantuntijoita, sairaalasuunnittelun ja rakentamisen ammattilaisia. Tällä sivulla voit hakea yhteistyökumppaniksemme tai tutustua allianssikumppaneidemme tarjoamiin työmahdollisuuksiin.

Yhteistyökumppaniksi?

Haluamme hyödyntää hankkeessamme työskentelevien kumppanien kokemuksen ja osaamisen sekä varmistua toimittajiemme kyvykkyydestä ja sitoutumisesta hankkeemme tavoitteisiin jo ennen yhteistyön aloittamista.

Aliurakointia ja materiaalitoimituksia koskevat kyselyt sekä hankinnat käsitellään keskitetysti hankintaryhmässämme. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, hae kumppaniksemme jättämällä yrityksesi tiedot oheisella lomakkeella.

Onnistunut hanke perustuu yhteistyöhön

Töihin hankkeelle?Tutustu alta allianssikumppaneihimme ja heidän tarjoamiinsa työskentely- ja yhteistyömahdollisuuksiin.

NCC

NCC toimii OYS:n uudisrakennuksen A-osan pääurakoitsijana. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjoismaissa. Suomessa meitä NCC:läisiä on noin 1600. Rakennustoimintamme on vastuullista ja se edistää ihmisten ja ympäristön välistä vuorovaikutusta kestävän kehityksen näkökulmasta. Monet meistä ovat tulleet taloon jokakesäisen harjoitteluohjelmamme kautta, joka on saanut opiskelijoilta erinomaista palautetta.

Tutustu NCC:n tarjoamiin työmahdollisuuksiin

Skanska Talonrakennus Oy

Skanska Talonrakennus Oy toimii OYS:n uudisrakennuksen B-osan pääurakoitsijana. Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Kehitämme ja rakennamme kestävää tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tarjoamme allianssissa erilaisia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille, niin työmaalla kuin toimistossa. Meillä on mahdollista tehdä myös korkeakouluopiskelijoille suunnattu Oppiva-harjoittelu.

Tutustu Skanskan tarjoamiin työmahdollisuuksiin

Aro Systems Oy

Aro Systems toteuttaa OYS 2030 -uudistamisohjelmassa A-rakennuksen koko talotekniikan. Olemme Suomen johtavia talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiöitä yli 65 vuoden kokemuksella. Perheyhtiömme palvelut kattavat talotekniikan urakointipalvelut uudis- ja saneerauskohteissa sekä talotekniset huoltopalvelut. Sairaalarakentamisen talotekniikka asettaa urakoitsijalle poikkeuksellisia vaatimuksia niin osaamisen kuin projektinhallinnan suhteen. Hankkeen kuluessa rekrytoimme lukuisia uusia talotekniikan ammattilaisia.

Tutustu Aro Systemsin tarjoamiin työmahdollisuuksiin

Caverion

Miksi caveriksi? Vastaus 562/3479:

"Huippuhetkiä on sellaiset, kun kukin tekee oman osuutensa prosessista mallikkaasti ja saadaan homma kunnialla ilman sähellyksiä maaliin sekä pidettyä asiakas tyytyväisenä".
Arja, tiiminvetäjä, Oulu


3479 vastausta. Suoraan cavereiden suusta.

Caverion vastaa OYS:n uudisrakennuksen B-osan taloteknisten ratkaisujen sekä turva- ja viestintäteknologian toteutuksesta ja suunnittelun ohjauksesta. Joukkueessamme on osaajia laidasta laitaan talotekniikan, energian sekä turva- ja viestintäteknologian aloilta. Emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin.

Tutustu Caverionin tarjoamiin työmahdollisuuksiin

Granlund

Granlund vastaa OYS 2030 -hankkeen LVIA-, sähkö-, AV-, sprinkleri- ja kiinteiden sairaalalaitteiden suunnittelusta. Granlund on vuonna 1960 perustettu, kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan konserni, joka työllistää yli 1000 asiantuntijaa. Sen toimialoja ovat talotekninen suunnittelu, energia- ja kiinteistöalan konsultointi, rakennuttaminen sekä kiinteistöjohtamisen ohjelmistot. Yksi konsernin vahvimmista sektoreista on terveydenhuolto ja konsernissa työskenteleekin miltei 200 sairaalasuunnittelun asiantuntijaa. Granlundin tärkein tavoite on parantaa hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.

Tutustu Granlundin tarjoamiin työmahdollisuuksiin