Etusivu > Ajankohtaista >

Kaukolämpölinjan rakentaminen vaikeuttaa liikkumista OYSin ympäristössä

Kaukolämpölinjan rakentaminen vaikeuttaa liikkumista OYSin ympäristössä

Kaukolämpölinjan rakentaminen vaikeuttaa liikkumista OYSin alueella, Kiviharjuntien ympäristössä, tästä viikosta (viikko 19) alkaen. Rakentaminen käynnistyy sairaala-alueen eteläpäästä ja etenee avohoitotalon edestä kohti uuden sairaalan työmaata kevään ja kesän aikana. Kokonaisuudessaan töiden arvioidaan valmistuvan ensi syksynä.

Työt pyritään sijoittamaan ilta-aikaan, jotta niistä aiheuisi mahdollisimman vähän haittaa sairaalan toiminnalle. Linjaa varten alueelle tehtävä kaivanto aiheuttaa kuitenkin poikkeusjärjestelyjä Avohoitotalon ja Medipoliksen edustalle.

Autotiet säilyvät töiden ajan käytössä normaalisti, mutta osa Avohoitotalon ja Medipoliksen välisistä autopaikoista poistuu käytöstä. Asiakkaille pysäköintitilaa löytyy esimerkiksi pysäköintitalo Rauhaparkista, johon helpoin ajoreitti töiden ajan on Professorintien kautta. Saattoliikenne sairaalan sisäänkäyntien edustalle on mahdollista töiden ajan.

Kevyt liikenne ohjataan osittain poikkeusreiteille ja reitit merkitään alueelle opastein. Pyörätelineitä on väliaikaisesti normaalia vähemmän.

OYSin uuden sairaalan työmaa valaistaan violetilla keskoslasten päivänä 17. marraskuuta

Maailmanlaajuista keskoslasten päivää vietetään vuosittain 17. marraskuuta. …

Lue lisää..

Sädehoitoyksikön uudisrakennukselle vuoden rakennusteko -palkinto

OYSin E-rakennus eli sädehoitoyksikön uudisrakennus on palkittu …

Lue lisää..

The work for sustainability at Oulu University Hospital brought gold medal in a global competition

Oulu University Hospital’s OYS 2030 renewal programme …

Lue lisää..