Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset 23/2022

Työmaakuulumiset 23/2022

Aurinkoista päivää sairaalan työmaalta! Kesäkuun puolessavälissä ollaan ja uimavedetkin ovat lämmenneet, joten viimeistään juhannuksena kannattaa nakata talviturkki ja rakennuspölyt hetkeksi harteilta vaikkapa suomalaisessa järvimaisemassa.

A-rakennuksella on täysi tohina päällä koko rakennuksessa. Pääsisäänkäynnin kahvioon on asennettu muun muassa sohvia ja suojat on poistettu sisäänkäynnin tuntumasta. Käsijohteiden asennukset on aloitettu 1. kerroksessa ja 6. kerroksessa on asennettu keittiötä. 8. kerroksessa on meneillään massalattioiden teko ja 9. kerroksessa tehdään mattotöitä. A-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

F-rakennuksella putkia menee ristiin rastiin T-kerroksessa, jossa on käynnissä viemäriasennukset. 0.kerroksen seiniä on valettu ja ne kohoavatkin piakkoin jo vanhan sairaalan katon korkeudella. F-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Potilaskuljetuksen välimatkat lyhenevät uudessa sairaalassa – potilasturvallisuus paranee

Potilaskuljettajien kuljetusmatkat tulevat lyhenemään tuhansilla kilometreillä vuodessa, …

Lue lisää..

OYSin uudistaminen etenee – C-rakennuksen kehitysvaiheen sopimus allekirjoitettiin

Oulun Kontinkankaan sairaalakampukselle nousevaan uudisrakennukseen on alustavasti …

Lue lisää..

Taidekierroksella uudessa sairaalassa

Uudesta sairaalasta löytyy taidetta, joka kuvastaa ihmistä, ympäröivää luontoa ja huikeita värimaailmoja. Hyppää mukaan taidekierrokselle!

Lue lisää..