Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset 24/2022

Työmaakuulumiset 24/2022

Tervehdys sairaalan työmaalta!

A- ja B-alliansseilla saatiin viimeinkin viettää harjannostajaisia, jossa tanssattiin sateessa Suvi Teräsniskan ja bändin säestyksellä, niin että rakennuskypärät ei tahtoneet päässä pysyä. Tarjolla ollut lohikeitto meni kaupaksi, kun jonoa kertyi kymmeniä metrejä, ja jälkiruuaksi tarjoiltiin kakkukahvit. Reipasta meininkiä!

Juhlahumun keskellä työpuuhat ovat jatkuneet tuttuun tapaan. A-rakennuksella on asennettu opasteita 1. kerroksessa ja 3. kerroksen leikkaussalit ovat suojapeitteiden poistamista vaille valmiit. Kalusteasennukset ovat käynnissä 6. kerroksessa ja 8. kerroksessa on meneillään potilaspaneeleiden asennukset. A-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Juhannuksen jälkeen B-allianssilla alkaa T-kerroksessa muun muassa ilmanvaihtokoneiden testaukset ja mittaus- ja säätötyöt. Lisää harjakaistunnelmista pääset lukemaan B-allianssin viikkotiedotteesta.

Hyvää juhannusta kaikille!

Potilaskuljetuksen välimatkat lyhenevät uudessa sairaalassa – potilasturvallisuus paranee

Potilaskuljettajien kuljetusmatkat tulevat lyhenemään tuhansilla kilometreillä vuodessa, …

Lue lisää..

OYSin uudistaminen etenee – C-rakennuksen kehitysvaiheen sopimus allekirjoitettiin

Oulun Kontinkankaan sairaalakampukselle nousevaan uudisrakennukseen on alustavasti …

Lue lisää..

Taidekierroksella uudessa sairaalassa

Uudesta sairaalasta löytyy taidetta, joka kuvastaa ihmistä, ympäröivää luontoa ja huikeita värimaailmoja. Hyppää mukaan taidekierrokselle!

Lue lisää..