Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 10/2022

Työmaakuulumiset vko 10/2022

Tervehdys sairaalan työmaalta!

A-rakennuksella ollaan työn touhussa ja sisätiloissa hommia on saatu eteenpäin useammassa kohteessa. Ruokalinjastoja on asennettu 0. kerroksessa, autoklaavi on paikoillaan 3. kerroksessa, potilaspaneelien asennustyöt jatkuvat 6. kerroksessa ja laatoitustyöt on käynnissä 8. kerroksessa. A-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

B-allianssilla kaikkien sisävaiheen töiden valmiusaste on tällä hetkellä melkein 60 prosenttia. Ensimmäisellä toimintakoealueella levytetään parhaillaan alakattoja umpeen ja lattiasuojien poistoa aloitellaan. Toisella toimintakoealueella puolestaan tehdään alakaton yläpuolien siivouksia. Alueen puhtaustarkastukset siintävät edessä viikolla 12.

B-rakennuksen sosiaali- ja tukitilojen kerroksessa on tehty metalli- ja puulistoituksia. Kuvantamisen ja Leiko-yksikön kerroksessa on puolestaan asennettu kiintokalusteita, puu- ja metalliovia sekä tehty korjausmaalauksia. Lasten ja aikuisten päivystyksessä on tehty massa- ja mattolattioita, sisäikkunoiden, alakattorunkojen sekä tekniikkalevyjen asennuksia. Teho-osastolla asennetaan parhaillaan alakattoon tekniikkalevyjä, jotka peittävät tekniikkaa. Leikkaussalien sisäisten runkojen viimeistelyä jatketaan, minkä lisäksi kerroksessa tehdään myös puhdastila-asennuksia. Myös sydänkeskuksessa viimeistellään leikkaussalirunkoja ja esimerkiksi leikkaussalien maalaukset on aloitettu. Tules-vuodeosastolla 9. kerroksessa edistetään kerroksen valmistumista tasoite- ja maalaustöillä. B-allianssin kuulumiset pääset lukemaan täältä.

F- rakennuksen työmaalla on tehty purkutöitä. Purettavana on pätkä vanhaa tunnelia tulevan uuden rakennuksen tieltä. Muita käynnissä olevia työvaiheita ovat pilarien asennukset ja pohjaviemärityöt. F-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Potilaskuljetuksen välimatkat lyhenevät uudessa sairaalassa – potilasturvallisuus paranee

Potilaskuljettajien kuljetusmatkat tulevat lyhenemään tuhansilla kilometreillä vuodessa, …

Lue lisää..

OYSin uudistaminen etenee – C-rakennuksen kehitysvaiheen sopimus allekirjoitettiin

Oulun Kontinkankaan sairaalakampukselle nousevaan uudisrakennukseen on alustavasti …

Lue lisää..

Taidekierroksella uudessa sairaalassa

Uudesta sairaalasta löytyy taidetta, joka kuvastaa ihmistä, ympäröivää luontoa ja huikeita värimaailmoja. Hyppää mukaan taidekierrokselle!

Lue lisää..