Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 11/2022

Työmaakuulumiset vko 11/2022

Tervehdys sairaalan työmaalta!

A-rakennuksella 0. kerroksessa sisävalmistuksen työt alkavat olla loppusuoralla. Uusi lattia ja osa lasituksista on suojapeitteen alla, ja kerroksessa näyttää hyvinkin valmiilta. Pääsisäänkäynnin aulaan on aloitettu akvaarioiden asennukset ja 2. kerroksessa asennetaan tippateline- ja verhokiskoja vuodepaikkojen väleihin. A-rakennuksen viikotiedotteen pääset lukemaan täältä.

F-rakennuksella ensimmäiset deltapalkit on asennettu ja pilareita on pystyssä useita. Väestönsuojan seinien raudoitukset ovat myös käynnissä. F-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Sädehoitoyksikössä työmaalla ollaan käynnistelty sairaalalaiteasennuksia ja lähiviikkoina tahti kiihtyy niiden osalta. Pienistä suunnitelmamuutoksista johtuen touhua on myös hieman valmiilla alueillakin, joka osaltaan aiheuttaa lisäpainetta siivousyksikölle. Talotekniikka suuntaa omissa puuhissaan tuleviin toimintakokeisiin.

Käynnissä olevia työsuoritteita ovat muun muassa talotekniikka-asennukset, alakattojen runkojen ja tekniikkalevyjen asennukset, puulistoitukset, peltilistoitukset, seinä- ja lasigrafiikat sekä asennuslattiatyöt. Tulevia työsuoritteita ovat muun muassa magneetti- ja kuvantamislaitteiden asennukset 13. viikolla. Sädehoitoyksikön viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Potilaskuljetuksen välimatkat lyhenevät uudessa sairaalassa – potilasturvallisuus paranee

Potilaskuljettajien kuljetusmatkat tulevat lyhenemään tuhansilla kilometreillä vuodessa, …

Lue lisää..

OYSin uudistaminen etenee – C-rakennuksen kehitysvaiheen sopimus allekirjoitettiin

Oulun Kontinkankaan sairaalakampukselle nousevaan uudisrakennukseen on alustavasti …

Lue lisää..

Taidekierroksella uudessa sairaalassa

Uudesta sairaalasta löytyy taidetta, joka kuvastaa ihmistä, ympäröivää luontoa ja huikeita värimaailmoja. Hyppää mukaan taidekierrokselle!

Lue lisää..