Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 11/2022

Työmaakuulumiset vko 11/2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tervehdys sairaalan työmaalta!

A-rakennuksella 0. kerroksessa sisävalmistuksen työt alkavat olla loppusuoralla. Uusi lattia ja osa lasituksista on suojapeitteen alla, ja kerroksessa näyttää hyvinkin valmiilta. Pääsisäänkäynnin aulaan on aloitettu akvaarioiden asennukset ja 2. kerroksessa asennetaan tippateline- ja verhokiskoja vuodepaikkojen väleihin. A-rakennuksen viikotiedotteen pääset lukemaan täältä.

F-rakennuksella ensimmäiset deltapalkit on asennettu ja pilareita on pystyssä useita. Väestönsuojan seinien raudoitukset ovat myös käynnissä. F-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Sädehoitoyksikössä työmaalla ollaan käynnistelty sairaalalaiteasennuksia ja lähiviikkoina tahti kiihtyy niiden osalta. Pienistä suunnitelmamuutoksista johtuen touhua on myös hieman valmiilla alueillakin, joka osaltaan aiheuttaa lisäpainetta siivousyksikölle. Talotekniikka suuntaa omissa puuhissaan tuleviin toimintakokeisiin.

Käynnissä olevia työsuoritteita ovat muun muassa talotekniikka-asennukset, alakattojen runkojen ja tekniikkalevyjen asennukset, puulistoitukset, peltilistoitukset, seinä- ja lasigrafiikat sekä asennuslattiatyöt. Tulevia työsuoritteita ovat muun muassa magneetti- ja kuvantamislaitteiden asennukset 13. viikolla. Sädehoitoyksikön viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Työmaakuulumiset vko 38-39/2022

Viikolla 39 on A-rakennuksen työmaalla on ollut …

Lue lisää..

Tietöitä Kajaanintieltä OYSiin johtavalla tieosuudella

OYSin uuden sairaalan työmaan läheisyydessä tehdään syys-lokakuun …

Lue lisää..

Työmaakuulumiset vko 37/2022

Syksyinen tervehdys uuden sairaalan työmaalta! Viikolla 37 …

Lue lisää..