Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 13/2022

Työmaakuulumiset vko 13/2022

Tervehdys sairaalan työmaalta!

A-rakennuksella teippauksia on tehty lisää 0. kerroksessa, jossa kauniin vihreät ja luonnonläheiset värit koristavat sisätiloja. Lisäksi osa ruokalan linjastoista on asennettu. Siivouskeskuksessa kalusteet ovat paikoillaan ja tilat ovat muiltakin osin valmiin näköiset. A-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

B-allianssilla ollaan T-kerroksen osalta tällä hetkellä itselleluovutuksen tarkastusvaiheessa, joka edeltää omatestausta ja toimintakokeita. Ensimmäinen toimintakoevalmiustarkastus pidettiin perjantaina 18.3. Toimintakoealueita B-rakennuksen ensimmäisessä luovutuksessa on yhteensä 26 kappaletta ja näistä kaksi sijaitsee rakennuksen alimmaisessa kerroksessa, eli T-kerroksessa. OYS2030-ohjelman rakennusten luovuttaminen on moniulotteinen työkokonaisuus, sillä kompleksiset sairaalarakennukset vaativat jo itsessään tarkkaa suunnittelua.

B-rakennuksen ensimmäisissä kerroksissa tehdään varsin pitkälle edenneitä töitä, kuten korjausmaalauksia, listoituksia ja kiintokalusteasennuksia. B-rakennuksen 10. kerroksessa levyseinätyöt valmistuvat tällä viikolla. Viidennessä kerroksessa, eli sydänkeskuksessa, maalataan leikkaussaleja. P1-parkkihallissa maanvaraisen lattian alustäytöt on lähes kokonaan valmiit ja viimeinen pieni alue valetaan viikon 14 aikana. Lisäksi parkkihallissa tehdään sisäänajoluiskan seinätöitä ja parkkihallin holvivaluista on enää vain yksi tekemättä. B-allianssin kuulumiset pääset lukemaan täältä.

Potilaskuljetuksen välimatkat lyhenevät uudessa sairaalassa – potilasturvallisuus paranee

Potilaskuljettajien kuljetusmatkat tulevat lyhenemään tuhansilla kilometreillä vuodessa, …

Lue lisää..

OYSin uudistaminen etenee – C-rakennuksen kehitysvaiheen sopimus allekirjoitettiin

Oulun Kontinkankaan sairaalakampukselle nousevaan uudisrakennukseen on alustavasti …

Lue lisää..

Taidekierroksella uudessa sairaalassa

Uudesta sairaalasta löytyy taidetta, joka kuvastaa ihmistä, ympäröivää luontoa ja huikeita värimaailmoja. Hyppää mukaan taidekierrokselle!

Lue lisää..