Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 17/2021

Työmaakuulumiset vko 17/2021

Vappuviikolla A-rakennuksen työmaalla päästiin julkisivulaminaattien asennusten kimppuun. Viikkotiedotteessa vilahtaa myös kuva sairaalaan tulevan putkipostijärjestelmän yhdestä osasesta – nykyisessä sairaalassa putkipostilla kuljetetaan esimerkiksi papereita, mutta uudessa sairaalassa putkipostia postia pitkin sujahtavat esimerkiksi osastoille jaeltavat lääkkeet. Aika kätevää! A-rakennuksen työmaakuulumiset pääset lukemaan täältä.

Myös B-rakennuksen työmaalla työt etenevät vauhdilla kaikissa kerroksissa. 1. ja 2. kerroksissa käynnissä ovat väliseinätyöt, ylemmissä kerroksissa tehdään muun muassa muuraustöitä ja puuikkunoiden asennuksia. Työmaalla työskentelee tällä hetkellä päivittäin keskimäärin noin 275 työntekijää. Yhteensä B-rakennuksen työmaalle on perehdytetty jopa 1119 henkilöä – hurja lukema, joka tulee kasvamaan entisestään. B-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Sädehoitoyksikön työmaalla vappuviikko vierähti sutjakkaasti muun muassa julkisivuelementtien saumausten merkeissä. Sisällä talotekniikan väki valtasi mökin kauttaaltaan ja painavat putkilinjaa ja konetta kuin viimeistä päivää. Sädehoitoyksikön viikkokuulumiset pääset lukemaan täältä.



OYSin uuden sairaalan työmaa valaistaan violetilla keskoslasten päivänä 17. marraskuuta

Maailmanlaajuista keskoslasten päivää vietetään vuosittain 17. marraskuuta. …

Lue lisää..

Sädehoitoyksikön uudisrakennukselle vuoden rakennusteko -palkinto

OYSin E-rakennus eli sädehoitoyksikön uudisrakennus on palkittu …

Lue lisää..

The work for sustainability at Oulu University Hospital brought gold medal in a global competition

Oulu University Hospital’s OYS 2030 renewal programme …

Lue lisää..