Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 17/2022

Työmaakuulumiset vko 17/2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tervehdys sairaalan työmaalta!

A-rakennuksella jatkuivat muun muassa portaikkojen ja ruokailutilojen viimeistelytyöt. Ruokalan puuverhoiltu seinä on asennettu 0. kerroksessa, porrashuoneissa on tehty lattian mattojen ja käsijohteiden asennuksia ja 2. kerroksen potilashuone näyttää valmistuneen. A-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

F-rakennuksella on asennettu muottivanereita lohkolla 1. ja työt jatkuvat raudoitustöillä. F-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Sädehoitoyksiköstä saatiin kuulumisia pitkästä aikaa ja työmaan lopputohinat on täydessä juoksussa. Luovutusajankohta lähestyy ja vastaanottojuhlallisuudet ovat luvassa 3.6.2022. Suurimmat työt sisäpuolella liittyvät kiinteiden sairaalalaitteiden asennuksien jälkeisiin töihin ja niitä tehdään aina sitä mukaa, kun laiteasennukset sallivat. Tiloihin on ilmestynyt myös irtokalustusta käyttäjiä odottamaan. Erilaisia pihatöitä ollaan päästy myös saattamaan loppuun.

Käynnissä olevia työsuoritteita Sädehoitoyksikössä ovat mm. bunkkereiden alakatto- ja tekniikkalevyjen asennus, lukitus ja heloitus, loppusiivous, sisäpuolen peltilistoitukset sekä sairaalalaiteasennukset ja opasteet. Valmiita työsuoritteita ovat MRI-tilan laiteasennukset, CT-tilan laiteasennukset, irtokalustetoimitukset sekä ovi- ja seinägrafiikat. Sädehoitoyksikön viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Työmaakuulumiset vko 20/2022

Kalenteri kääntyy tuota pikaa kesäkuun puolelle, puissa …

Lue lisää..

Työmaakuulumiset vko 19/2022

Tervehdys sairaalan työmaalta! A-rakennuksen työmaalla käytävien ja …

Lue lisää..

Työmaakuulumiset vko 18/2022

Tervehdys sairaalan työmaalta! A-rakennuksella ruokailutilojen valmistuminen etenee …

Lue lisää..