Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 19-21

Työmaakuulumiset vko 19-21

OYSin uuden A-talon rakentaminen on tullut siihen pisteeseen, että talo alkaa olla viimeisiä viilauksia vaille valmis ja tekeminen sen seinien sisällä keskittyy yhä enenevissä määrin sairaalan henkilökunnan tekemään varusteluun ja toimintojen testaamiseen. viikolla 19 julkaistu viikkotiedote on luettavissa täällä.

Myös B-rakennuksen seinien sisällä näyttää päivä päivältä valmiimmalta. Tällä kertaa viikkotiedotteessa päästään kurkkaamaan muun muassa rakennuksen takapuolelle sijoittuvaan ambulanssihalliin, mistä ambulanssipotilaat pystytään jatkossa tuomaan sairaalaan sujuvasti ja säältä suojassa. Viikkotiedotteessa on kuvia on myös sairaalan jäteasemalta, jossa näyttävät näköiset kontit ja puristimet alkavat olla valmiina ottamaan vastaan sairaalassa syntyvää jätettä, kunhan toiminta aikanaan käynnistyy. B-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

F-rakennuksen työmaalla työt etenevät niin ikää hyvää vauhtia: lattioita valetaan ja pinnoitetaan, väliseiniä muurataan ja seinien maalauksetkin on aloitettu. F-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

OYS Sydämestä muodostuu vihdoin toiminnallinen kokonaisuus uudessa sairaalassa

Uudet tilat tuovat OYS Sydämen henkilöstön yhteen, …

Lue lisää..

OYSin uusi A-rakennus on valmis – alitti hankebudjettinsa liki 25 miljoonalla eurolla

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus hyväksyi A-allianssin taloudellisen loppuselvityksen …

Lue lisää..

Potilaskuljetuksen välimatkat lyhenevät uudessa sairaalassa – potilasturvallisuus paranee

Potilaskuljettajien kuljetusmatkat tulevat lyhenemään tuhansilla kilometreillä vuodessa, …

Lue lisää..