Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 19-21

Työmaakuulumiset vko 19-21

Etenemisen merkki tämäkin: OYSin uuden A-talon rakentaminen on tullut siihen pisteeseen, että viikolla 19 julkaistu viikkotiedote työmaalta on tällä erää hankkeen viimeinen. Talo alkaa olla viimeisiä viilauksia vaille valmis ja tekeminen sen seinien sisällä keskittyy yhä enenevissä määrin sairaalan henkilökunnan tekemään varusteluun ja toimintojen testaamiseen. Vaikka työmaakuulumiset siis päättyvät, seuraamme käyttöönoton etenemistä yhä esimerkiksi uudistamisohjelman uutiskirjeissä, somekanavilla ja näillä nettisivuilla. Kannattaa siis pysyä kuulolla.

Myös B-rakennuksen seinien sisällä näyttää päivä päivältä valmiimmalta. Tällä kertaa viikkotiedotteessa päästään kurkkaamaan muun muassa rakennuksen takapuolelle sijoittuvaan ambulanssihalliin, mistä ambulanssipotilaat pystytään jatkossa tuomaan sairaalaan sujuvasti ja säältä suojassa. Viikkotiedotteessa on kuvia on myös sairaalan jäteasemalta, jossa näyttävät näköiset kontit ja puristimet alkavat olla valmiina ottamaan vastaan sairaalassa syntyvää jätettä, kunhan toiminta aikanaan käynnistyy. B-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

F-rakennuksen työmaalla työt etenevät niin ikää hyvää vauhtia: lattioita valetaan ja pinnoitetaan, väliseiniä muurataan ja seinien maalauksetkin on aloitettu. F-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

Toimivuus taataan yhteistyöllä

Yhteispelillä-juttusarja esittelee työntekijöitä OYS 2030 -hankkeen takana. Uusi …

Lue lisää..

Muutoksia liikennejärjestelyissä OYSin alueella

Autoliikenne Kajaanintieltä OYSiin johtavalla tieosuudella siirtyy uudelle …

Lue lisää..

Työmaakuulumiset vko 16

Viikolla 16 A-rakennuksen työmaalla työt ovat jatkuneet …

Lue lisää..