Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 2/2022

Työmaakuulumiset vko 2/2022

Hyvää alkanutta vuotta uuden sairaalan työmailta!

A-rakennuksen työmaalla koettiin tammikuussa ikävä takaisku kaukolämpölaitteiston rikkoontuessa. Tapahtuman vaikutuksia selvitetään parhaillaan, mutta muutoin työt etenevät joutuisasti muun muassa siirtoseinien ja kalusteasennusten parissa. Pääsisäänkäynnin infotiskikin on saanut lasitukset paikalleen. A-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Myös B-rakennuksen työmaalla sisävalmistusvaiheen työt ovat hyvässä vauhdissa. T.-kerroksessa sijaitsevissa sosiaali- ja tukitiloissa kiinteät kalusteet ja puiset väliovet löytävät paikalleen. 3. kerroksessa leikkaussalien runkoja viimeistellään parhaillaan. Lue lisää B-rakennuksen työmaakuulumisia.

Sädehoitoyksikön uudisrakennus sai viime vuoden lopulla virallisen nimen ja tulee kulkemaan jatkossa myös näissä työmaakuulumisissa Sädetalon nimellä. Työmaalla työt etenevät muun muassa talotekniikan osalta, jotta päästään kohti lähestyviä toimintakokeita. Muutoin seinien sisäpuolella touhuillaan muun muassa siivouksen, ovien, kalusteiden ja varusteiden parissa. Sädetalon työmaakuulumiset löydät kokonaisuudessaan täältä.

OYS on mukana IHF:n kansainvälisessä kilpailussa

Oulun yliopistollisen sairaalan OYS 2030 -uudistamisohjelma on …

Lue lisää..

Hankkeiden kesäkuulumisia uutiskirjeessä

OYS 2030 -ohjelman uutiskirje on ilmestynyt. Kirjeessä …

Lue lisää..

Työmaakuulumiset vko 23–24/2023

Kesän kynnyksellä OYSin uuden sairaalan A-rakennuksen työmaalta …

Lue lisää..