Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 2/2022

Työmaakuulumiset vko 2/2022

Hyvää alkanutta vuotta uuden sairaalan työmailta!

A-rakennuksen työmaalla koettiin tammikuussa ikävä takaisku kaukolämpölaitteiston rikkoontuessa. Tapahtuman vaikutuksia selvitetään parhaillaan, mutta muutoin työt etenevät joutuisasti muun muassa siirtoseinien ja kalusteasennusten parissa. Pääsisäänkäynnin infotiskikin on saanut lasitukset paikalleen. A-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Myös B-rakennuksen työmaalla sisävalmistusvaiheen työt ovat hyvässä vauhdissa. T.-kerroksessa sijaitsevissa sosiaali- ja tukitiloissa kiinteät kalusteet ja puiset väliovet löytävät paikalleen. 3. kerroksessa leikkaussalien runkoja viimeistellään parhaillaan. Lue lisää B-rakennuksen työmaakuulumisia.

Sädehoitoyksikön uudisrakennus sai viime vuoden lopulla virallisen nimen ja tulee kulkemaan jatkossa myös näissä työmaakuulumisissa Sädetalon nimellä. Työmaalla työt etenevät muun muassa talotekniikan osalta, jotta päästään kohti lähestyviä toimintakokeita. Muutoin seinien sisäpuolella touhuillaan muun muassa siivouksen, ovien, kalusteiden ja varusteiden parissa. Sädetalon työmaakuulumiset löydät kokonaisuudessaan täältä.

OYS Sydämestä muodostuu vihdoin toiminnallinen kokonaisuus uudessa sairaalassa

Uudet tilat tuovat OYS Sydämen henkilöstön yhteen, …

Lue lisää..

OYSin uusi A-rakennus on valmis – alitti hankebudjettinsa liki 25 miljoonalla eurolla

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus hyväksyi A-allianssin taloudellisen loppuselvityksen …

Lue lisää..

Potilaskuljetuksen välimatkat lyhenevät uudessa sairaalassa – potilasturvallisuus paranee

Potilaskuljettajien kuljetusmatkat tulevat lyhenemään tuhansilla kilometreillä vuodessa, …

Lue lisää..