Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 20/2022

Työmaakuulumiset vko 20/2022

Kalenteri kääntyy tuota pikaa kesäkuun puolelle, puissa on lehtivihreää ja sairaalaan työmaalla hommat jatkuvat määrätietoisesti aurinkoisempien kelien saattelemana.

A-rakennuksella 0. kerroksessa näyttää valmistuneen muun muassa tarkkailuhuone, jossa lattia on vielä toistaiseksi suojapeitteen alla. Samaisessa kerroksessa on tehty lisää koristeellisia teippauksia: toimenpidehuoneen ovessa näkyvä eläinystävä on löytänyt tähystyspaikan heinikossa olevan kiven päältä. 2. kerroksen aulatilasta on näkymä valokuiluun, johon tulee myöhemmin lisää taidetta ihasteltavaksi. A-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

F-rakennuksen työmaalla kuiluseiniä on pystytetty, paikallavaluseiniä on valettu ja pilareita alkaa kohota yhä enemmän kohti korkeuksia. Väestönsuojaa päästään myös tarkastelemaan sisäpuolelta. F-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Potilaskuljetuksen välimatkat lyhenevät uudessa sairaalassa – potilasturvallisuus paranee

Potilaskuljettajien kuljetusmatkat tulevat lyhenemään tuhansilla kilometreillä vuodessa, …

Lue lisää..

OYSin uudistaminen etenee – C-rakennuksen kehitysvaiheen sopimus allekirjoitettiin

Oulun Kontinkankaan sairaalakampukselle nousevaan uudisrakennukseen on alustavasti …

Lue lisää..

Taidekierroksella uudessa sairaalassa

Uudesta sairaalasta löytyy taidetta, joka kuvastaa ihmistä, ympäröivää luontoa ja huikeita värimaailmoja. Hyppää mukaan taidekierrokselle!

Lue lisää..