Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 23–24/2023

Työmaakuulumiset vko 23–24/2023

Kesän kynnyksellä OYSin uuden sairaalan A-rakennuksen työmaalta kuuluu hyviä uutisia: rakennuksen kaikissa kerroksissa on nyt siirrytty käyttöönottovaiheeseen, eli tilat ovat valmiita sairaalan henkilöstölle varustamista ja kalustamista varten. Kesän aikana tiloissa tehdään vielä viimeisiä toimintakokeita ja viimeistelyjä, minkä jälkeen virallinen luovutus on edessä kesälomakauden jälkeen, kun B-rakennuksen puolelta rakennukseen tulevat tekniset järjestelmätkin saadaan käyttöön. Tällä erää viimeiseksi jäävässä viikkotiedotteessa saadaan näkymiä rakennuksen seiniä koristaviin seinäteippauksiin ja leikkaussaleihin, joissa leikkauspöydätkin ovat löytäneet paikoilleen. Myös piha-alueella työt valmistuvat hyvällä tahdilla ja leikkipiha alkaa hahmottua. A-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

B-rakennuksen viikkotiedotteessa on tällä kertaa mukana näkymiä 1.kerroksesta eli päivystyksen tiloista. B-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

F-rakennuksen työmaalla työt etenevät muun muassa väliseinien muurausten, IV-järjestelmien asennusten sekä elementtiseinien tukirakenteiden asennusten parissa. F-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

OYS on mukana IHF:n kansainvälisessä kilpailussa

Oulun yliopistollisen sairaalan OYS 2030 -uudistamisohjelma on …

Lue lisää..

Hankkeiden kesäkuulumisia uutiskirjeessä

OYS 2030 -ohjelman uutiskirje on ilmestynyt. Kirjeessä …

Lue lisää..

Rakentamisen laadunvalvoja

Yhteispelillä-juttusarja esittelee työntekijöitä OYS 2030 -hankkeen takana. Uusi …

Lue lisää..