Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 23–24/2023

Työmaakuulumiset vko 23–24/2023

Kesän kynnyksellä OYSin uuden sairaalan A-rakennuksen työmaalta kuuluu hyviä uutisia: rakennuksen kaikissa kerroksissa on nyt siirrytty käyttöönottovaiheeseen, eli tilat ovat valmiita sairaalan henkilöstölle varustamista ja kalustamista varten. Kesän aikana tiloissa tehdään vielä viimeisiä toimintakokeita ja viimeistelyjä, minkä jälkeen virallinen luovutus on edessä kesälomakauden jälkeen, kun B-rakennuksen puolelta rakennukseen tulevat tekniset järjestelmätkin saadaan käyttöön. Tällä erää viimeiseksi jäävässä viikkotiedotteessa saadaan näkymiä rakennuksen seiniä koristaviin seinäteippauksiin ja leikkaussaleihin, joissa leikkauspöydätkin ovat löytäneet paikoilleen. Myös piha-alueella työt valmistuvat hyvällä tahdilla ja leikkipiha alkaa hahmottua. A-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

B-rakennuksen viikkotiedotteessa on tällä kertaa mukana näkymiä 1.kerroksesta eli päivystyksen tiloista. B-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

F-rakennuksen työmaalla työt etenevät muun muassa väliseinien muurausten, IV-järjestelmien asennusten sekä elementtiseinien tukirakenteiden asennusten parissa. F-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

Potilaskuljetuksen välimatkat lyhenevät uudessa sairaalassa – potilasturvallisuus paranee

Potilaskuljettajien kuljetusmatkat tulevat lyhenemään tuhansilla kilometreillä vuodessa, …

Lue lisää..

OYSin uudistaminen etenee – C-rakennuksen kehitysvaiheen sopimus allekirjoitettiin

Oulun Kontinkankaan sairaalakampukselle nousevaan uudisrakennukseen on alustavasti …

Lue lisää..

Taidekierroksella uudessa sairaalassa

Uudesta sairaalasta löytyy taidetta, joka kuvastaa ihmistä, ympäröivää luontoa ja huikeita värimaailmoja. Hyppää mukaan taidekierrokselle!

Lue lisää..