Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 5/2022

Työmaakuulumiset vko 5/2022

Sairaalan työmaalla A-rakennuksen sisätiloissa monenlaiset asennustyöt jatkuivat jälleen menneellä viikolla. Leikkaussalien kattokeskusten asennukset on aloitettu, 5. kerrokseen on tuotu kalusteita ja kaapistoja asennetaan paikoilleen. Tarkkailuhuoneen wc-tila on saatu valmiiksi 0. kerroksessa. Pääset lukemaan A-rakennuksen viikkotiedotteen täältä.

B-rakennuksen työmaalla T-kerroksessa on työskennelty muun muassa opasteiden, kiinteiden sairaalalaitteiden valojen, liuku- ja metalliovien asennusten sekä kalusteiden sähkötöiden parissa. Kiintokalusteasennuksia, mattolattioita ja puu- ja metallioviasennuksia on tehty 0. kerroksessa. Alakattorungot, tekniikkalevyt ja helmalaatoitukset etenivät 1. kerroksessa. Sydänkeskuksen kerroksessa on työskennelty muun muassa laatoitus- ja vesieristystöiden parissa. Lisäksi leikkaussalirunkoja on viimeistelty useassa kohteessa. Kuudennessa kerroksessa seinät ovat saaneet pohja- ja pintamaalin. Muiden töiden osalta kerroksessa on edetty IV-eristyksen, teknisten tilojen lattiapinnoitusten ja kannakointien pariin. Ylempien kerrosten vuodeosastoilla on käynnissä muun muassa levyseinätyöt, seinien hionta, pohja- ja pintamaalaus sekä massalattioiden teko. B-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Sädehoitoyksikössä talotekniikka- ja palokatkotyöt ovat käynnissä edelleen koko rakennuksessa. Bunkkerien ja kuvantamisen tilojen muutostyöt saatettiin maaliin ja valmista tuli myös kaideasennuksien sekä siirtoseinien osalta. Ulkopuolella julkisivutyöt valmistuvat piakkoin lähiviikkojen aikana. Muita käynnissä olevia työsuoritteita ovat muun muassa kaluste-, sisäovi- ja varusteasennukset, maalauskorjaukset, lukitus ja heloitus sekä opasteisiin ja grafiikkaan liittyvä puuhastelu. Pääset lukemaan Sädehoitoyksikön viikkotiedotteen täältä.

OYS on mukana IHF:n kansainvälisessä kilpailussa

Oulun yliopistollisen sairaalan OYS 2030 -uudistamisohjelma on …

Lue lisää..

Hankkeiden kesäkuulumisia uutiskirjeessä

OYS 2030 -ohjelman uutiskirje on ilmestynyt. Kirjeessä …

Lue lisää..

Työmaakuulumiset vko 23–24/2023

Kesän kynnyksellä OYSin uuden sairaalan A-rakennuksen työmaalta …

Lue lisää..