Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 5/2023

Työmaakuulumiset vko 5/2023

Aurinkoista helmikuuta!

Viikolla 5 A-rakennuksen viikkotiedotteessa seurataan rakennuksen ylempien kerrosten sisävalmistusvaiheen töiden etenemistä. Kerroksissa alkaa näkyä valmiina hauskoja yksityiskohtia, kuten fysioterapiaan liittyvän juoksuradan maalaukset 5. kerroksessa ja odotustiloihin asennetut leikkipaikat lapsiasiakkaille. Muutoin työt jatkuvat muun muassa alakattojen umpeenlaiton ja akustiikkalevyjen asennusten parissa.

A-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

B-allianssin viikkotiedotteessa päästään puolestaan kurkkaamaan työmaalla tehtyjen varavoimatestausten maailmaan. Kuormituskokeilla varmistetaan, että sairaalaan rakennettava varavoimajärjestelmä on valmiudessa pitämään sairaala toiminnassa myös sähkökatkojen aikana.

Lue lisää varavoimakoneiden testauksista B-allianssin viikkotiedotteesta

F-rakennuksen työmaalta kantautuu tällä kertaa tärkeitä työturvallisuuskuulumisia: työmaan henkilöstölle on pidetty työturvallisuuteen liittyvä time-out-tapahtuma ja putoamissuojakoulutuksia. Onpa rakennus ehtinyt jo sellaisiin korkeuksiinkin, että työmaalla on otettu käyttöön toinen alimakki eli työmaa-aikainen hissi.

F-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Haluaisitko saada työmaakuulumisemme suoraan omaan sähköpostiin? Voit tilata työmaiden viikkotiedotteet ajankohtaista-sivun kautta: oys2030.fi/ajankohtaista

Potilaskuljetuksen välimatkat lyhenevät uudessa sairaalassa – potilasturvallisuus paranee

Potilaskuljettajien kuljetusmatkat tulevat lyhenemään tuhansilla kilometreillä vuodessa, …

Lue lisää..

OYSin uudistaminen etenee – C-rakennuksen kehitysvaiheen sopimus allekirjoitettiin

Oulun Kontinkankaan sairaalakampukselle nousevaan uudisrakennukseen on alustavasti …

Lue lisää..

Taidekierroksella uudessa sairaalassa

Uudesta sairaalasta löytyy taidetta, joka kuvastaa ihmistä, ympäröivää luontoa ja huikeita värimaailmoja. Hyppää mukaan taidekierrokselle!

Lue lisää..