Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 5/2023

Työmaakuulumiset vko 5/2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Aurinkoista helmikuuta!

Viikolla 5 A-rakennuksen viikkotiedotteessa seurataan rakennuksen ylempien kerrosten sisävalmistusvaiheen töiden etenemistä. Kerroksissa alkaa näkyä valmiina hauskoja yksityiskohtia, kuten fysioterapiaan liittyvän juoksuradan maalaukset 5. kerroksessa ja odotustiloihin asennetut leikkipaikat lapsiasiakkaille. Muutoin työt jatkuvat muun muassa alakattojen umpeenlaiton ja akustiikkalevyjen asennusten parissa.

A-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

B-allianssin viikkotiedotteessa päästään puolestaan kurkkaamaan työmaalla tehtyjen varavoimatestausten maailmaan. Kuormituskokeilla varmistetaan, että sairaalaan rakennettava varavoimajärjestelmä on valmiudessa pitämään sairaala toiminnassa myös sähkökatkojen aikana.

Lue lisää varavoimakoneiden testauksista B-allianssin viikkotiedotteesta

F-rakennuksen työmaalta kantautuu tällä kertaa tärkeitä työturvallisuuskuulumisia: työmaan henkilöstölle on pidetty työturvallisuuteen liittyvä time-out-tapahtuma ja putoamissuojakoulutuksia. Onpa rakennus ehtinyt jo sellaisiin korkeuksiinkin, että työmaalla on otettu käyttöön toinen alimakki eli työmaa-aikainen hissi.

F-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Haluaisitko saada työmaakuulumisemme suoraan omaan sähköpostiin? Voit tilata työmaiden viikkotiedotteet ajankohtaista-sivun kautta: oys2030.fi/ajankohtaista

Työmaakuulumiset vko 12/2023

Aurinkoista viikkoa uuden sairaalan työmailta! Maaliskuun kääntyessä …

Lue lisää..

Huhtikuu tuo muutoksia liikennejärjestelyihin OYSin alueella

Autoliikenne siirtyy huhtikuussa uudelle reitille Kajaanintieltä OYSiin …

Lue lisää..

Tavaratoimitukset ja jätehuolto järjestyksessä

Työmaakoordinaattori Katja Miettunen Skanskalta huolehtii, että materiaalit …

Lue lisää..