Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 6/2021

Työmaakuulumiset vko 6/2021

Helmikuun puoleen väliin tultaessa työmaamme etenevät aurinkoisten pakkaskelien saattelemana. Sädehoitoyksikön uudisrakennuksen eli Sädetalon työmaalla julkisivutyöt alkavat olla pieniä viimeistelyjä vaille valmiita. Sisäpuolella työt etenevät tuttuun tapaan muun muassa oviasennusten parissa. Sairaalalaiteasennukset ovat käynnistymässä, ja niitä valmistellaan muun muassa tekniikkareittejä tekemällä. Sädetalon viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Myös A-rakennuksen työmaalla paiskitaan hommia sisävalmistusvaiheen töiden kimpussa. Tilanteesta kertoo jotain jo sekin, että muun muassa käsidesitelineitä on päästy asentamaan 0.kerroksessa. Kovaa kyytiä siis valmistuu! Muutoin käynnissä ovat muun muassa ovien listoitukset ja väliverhokiskojen asennukset. A-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

F-rakennuksen työmaalla työt ovat jatkuneet perustusvaiheen työvaiheilla, ja kaivinkoneet ja kuorma-autot ovat tuttu näky ainakin loppukesään asti. Ensimmäisten betonielementtien asennus alkaa viikolla 7 ja runko alkaa pikkuhiljaa kohoamaan ylöspäin. Kutosviikolla työmaalla on tehty muun muassa väestönsuojan lattian raudoitus- ja lämmöneristystöitä. F-rakennuksen kuulumiset pääset katsomaan täältä.

Erityisesti F-rakennuksen ympäristössä liikkuu enenevissä määrin raskasta liikennettä, minkä vuoksi alueella liikkujilta, erityisesti Kiviharjuntien ja Kiviharjunkuvan ympäristössä, pyydetään varovaisuutta.

OYS on mukana IHF:n kansainvälisessä kilpailussa

Oulun yliopistollisen sairaalan OYS 2030 -uudistamisohjelma on …

Lue lisää..

Hankkeiden kesäkuulumisia uutiskirjeessä

OYS 2030 -ohjelman uutiskirje on ilmestynyt. Kirjeessä …

Lue lisää..

Työmaakuulumiset vko 23–24/2023

Kesän kynnyksellä OYSin uuden sairaalan A-rakennuksen työmaalta …

Lue lisää..