Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 6/2021

Työmaakuulumiset vko 6/2021

Helmikuun puoleen väliin tultaessa työmaamme etenevät aurinkoisten pakkaskelien saattelemana. Sädehoitoyksikön uudisrakennuksen eli Sädetalon työmaalla julkisivutyöt alkavat olla pieniä viimeistelyjä vaille valmiita. Sisäpuolella työt etenevät tuttuun tapaan muun muassa oviasennusten parissa. Sairaalalaiteasennukset ovat käynnistymässä, ja niitä valmistellaan muun muassa tekniikkareittejä tekemällä. Sädetalon viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Myös A-rakennuksen työmaalla paiskitaan hommia sisävalmistusvaiheen töiden kimpussa. Tilanteesta kertoo jotain jo sekin, että muun muassa käsidesitelineitä on päästy asentamaan 0.kerroksessa. Kovaa kyytiä siis valmistuu! Muutoin käynnissä ovat muun muassa ovien listoitukset ja väliverhokiskojen asennukset. A-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

F-rakennuksen työmaalla työt ovat jatkuneet perustusvaiheen työvaiheilla, ja kaivinkoneet ja kuorma-autot ovat tuttu näky ainakin loppukesään asti. Ensimmäisten betonielementtien asennus alkaa viikolla 7 ja runko alkaa pikkuhiljaa kohoamaan ylöspäin. Kutosviikolla työmaalla on tehty muun muassa väestönsuojan lattian raudoitus- ja lämmöneristystöitä. F-rakennuksen kuulumiset pääset katsomaan täältä.

Erityisesti F-rakennuksen ympäristössä liikkuu enenevissä määrin raskasta liikennettä, minkä vuoksi alueella liikkujilta, erityisesti Kiviharjuntien ja Kiviharjunkuvan ympäristössä, pyydetään varovaisuutta.

OYS Sydämestä muodostuu vihdoin toiminnallinen kokonaisuus uudessa sairaalassa

Uudet tilat tuovat OYS Sydämen henkilöstön yhteen, …

Lue lisää..

OYSin uusi A-rakennus on valmis – alitti hankebudjettinsa liki 25 miljoonalla eurolla

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus hyväksyi A-allianssin taloudellisen loppuselvityksen …

Lue lisää..

Potilaskuljetuksen välimatkat lyhenevät uudessa sairaalassa – potilasturvallisuus paranee

Potilaskuljettajien kuljetusmatkat tulevat lyhenemään tuhansilla kilometreillä vuodessa, …

Lue lisää..