Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 7/2021

Työmaakuulumiset vko 7/2021

Tällä viikolla A-rakennuksen viikkotiedotteessa päästään kurkkaamaan rakennuksen ylemmissä, eli vuodeosastokerroksissa meneillään olevien töiden tilanteeseen. Esimerkiksi ovenpielien puulistoitukset ja portaikkojen kaideasennukset etenevät hyvää vauhtia. Myös lisää taidegrafiikkaa on saatu seinille. Tutustu tilanteeseen tarkemmin viikkotiedotteessa, täällä.

B-rakennuksen viikkotiedotteessa päästään puolestaan tutustumaan käyttäjäkierrosten etenemiseen. Käyttäjäkierroksilla sairaalan henkilökunta tutustuu tiloihin ja varmistaa, että lopputulos työmaalla vastaa suunniteltua. Jonkin verran tarkennuksia tiloihin näillä kierroksilla yleensä tulee, mutta suurempia, käyttöönottoa estäviä muutoksia ei ole havaittu, vaan käyttäjät ovat olleet tiloihin tyytyväisiä. B-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

F-rakennuksen työmaalla hissikuilut ovat nousseet jo 5. kerrokseen saakka. Seinien sisäpuolella työt etenevät muun muassa väliseinien muurausten ja levyväliseinien asennusten kimpussa. F-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

Potilaskuljetuksen välimatkat lyhenevät uudessa sairaalassa – potilasturvallisuus paranee

Potilaskuljettajien kuljetusmatkat tulevat lyhenemään tuhansilla kilometreillä vuodessa, …

Lue lisää..

OYSin uudistaminen etenee – C-rakennuksen kehitysvaiheen sopimus allekirjoitettiin

Oulun Kontinkankaan sairaalakampukselle nousevaan uudisrakennukseen on alustavasti …

Lue lisää..

Taidekierroksella uudessa sairaalassa

Uudesta sairaalasta löytyy taidetta, joka kuvastaa ihmistä, ympäröivää luontoa ja huikeita värimaailmoja. Hyppää mukaan taidekierrokselle!

Lue lisää..