Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 7/2021

Työmaakuulumiset vko 7/2021

Tällä viikolla A-rakennuksen viikkotiedotteessa päästään kurkkaamaan rakennuksen ylemmissä, eli vuodeosastokerroksissa meneillään olevien töiden tilanteeseen. Esimerkiksi ovenpielien puulistoitukset ja portaikkojen kaideasennukset etenevät hyvää vauhtia. Myös lisää taidegrafiikkaa on saatu seinille. Tutustu tilanteeseen tarkemmin viikkotiedotteessa, täällä.

B-rakennuksen viikkotiedotteessa päästään puolestaan tutustumaan käyttäjäkierrosten etenemiseen. Käyttäjäkierroksilla sairaalan henkilökunta tutustuu tiloihin ja varmistaa, että lopputulos työmaalla vastaa suunniteltua. Jonkin verran tarkennuksia tiloihin näillä kierroksilla yleensä tulee, mutta suurempia, käyttöönottoa estäviä muutoksia ei ole havaittu, vaan käyttäjät ovat olleet tiloihin tyytyväisiä. B-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

F-rakennuksen työmaalla hissikuilut ovat nousseet jo 5. kerrokseen saakka. Seinien sisäpuolella työt etenevät muun muassa väliseinien muurausten ja levyväliseinien asennusten kimpussa. F-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

OYSin uuden sairaalan työmaa valaistaan violetilla keskoslasten päivänä 17. marraskuuta

Maailmanlaajuista keskoslasten päivää vietetään vuosittain 17. marraskuuta. …

Lue lisää..

Sädehoitoyksikön uudisrakennukselle vuoden rakennusteko -palkinto

OYSin E-rakennus eli sädehoitoyksikön uudisrakennus on palkittu …

Lue lisää..

The work for sustainability at Oulu University Hospital brought gold medal in a global competition

Oulu University Hospital’s OYS 2030 renewal programme …

Lue lisää..