Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 7/2021

Työmaakuulumiset vko 7/2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tällä viikolla A-rakennuksen viikkotiedotteessa päästään kurkkaamaan rakennuksen ylemmissä, eli vuodeosastokerroksissa meneillään olevien töiden tilanteeseen. Esimerkiksi ovenpielien puulistoitukset ja portaikkojen kaideasennukset etenevät hyvää vauhtia. Myös lisää taidegrafiikkaa on saatu seinille. Tutustu tilanteeseen tarkemmin viikkotiedotteessa, täällä.

B-rakennuksen viikkotiedotteessa päästään puolestaan tutustumaan käyttäjäkierrosten etenemiseen. Käyttäjäkierroksilla sairaalan henkilökunta tutustuu tiloihin ja varmistaa, että lopputulos työmaalla vastaa suunniteltua. Jonkin verran tarkennuksia tiloihin näillä kierroksilla yleensä tulee, mutta suurempia, käyttöönottoa estäviä muutoksia ei ole havaittu, vaan käyttäjät ovat olleet tiloihin tyytyväisiä. B-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

F-rakennuksen työmaalla hissikuilut ovat nousseet jo 5. kerrokseen saakka. Seinien sisäpuolella työt etenevät muun muassa väliseinien muurausten ja levyväliseinien asennusten kimpussa. F-rakennuksen viikkotiedotteen löydät täältä.

Työmaakuulumiset vko 12/2023

Aurinkoista viikkoa uuden sairaalan työmailta! Maaliskuun kääntyessä …

Lue lisää..

Huhtikuu tuo muutoksia liikennejärjestelyihin OYSin alueella

Autoliikenne siirtyy huhtikuussa uudelle reitille Kajaanintieltä OYSiin …

Lue lisää..

Tavaratoimitukset ja jätehuolto järjestyksessä

Työmaakoordinaattori Katja Miettunen Skanskalta huolehtii, että materiaalit …

Lue lisää..