Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 7/2022

Työmaakuulumiset vko 7/2022

Helmikuun loppu häämöttää ja laskiaisen ollessa ihan nurkan takana pääsee kahvitauolla nauttimaan vaikka laskiaispullan, niin hommat jatkuvat entistä reippaammin! A-rakennuksen työmaalla sisävalmistusvaiheen töissä ollaan edetty siihen pisteeseen, että leikkaussaleihin on päästy asentamaan leikkausvalaisimia, odotusaulan käsienpesu- ja juomapiste on löytänyt paikkansa ja hoitopöytiä on asennettu WC-tiloihin. A-rakennuksen viikkotiedotteen pääsee lukemaan täältä.

F-rakennuksella kolmas torninosturi on saatu pystyyn menneellä viikolla, joten painavampaan kuormaan saadaan tarvittaessa vielä enemmän liikettä. Ensimmäiset suuret pilarit on asennettu lohkolla yksi, joten runkovaiheen rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Turvallisuusmittaukset ovat myös edelleen esimerkillisellä tasolla muun muassa koneiden, välineiden, sähköjen ja valaistuksen osalta. F-rakennuksen viikkotiedotteen pääsee lukemaan täältä.

B-allianssilla ollaan valmistautumassa luovuttamaan rakennus OYSin käyttöön. B-rakennus luovutetaan aikanaan kahdessa osassa, joista ensimmäiseksi sairaalan käyttöön annetaan alimmat kerrokset. Tämä kattaa muun muassa leikkaus- ja teho-osastot, päivystyksen ja sydänkeskuksen. Ensimmäisen luovutuskokonaisuuden myötä OYS saa käyttöönsä myös tunnelit, jäte- ja kaasukeskukset, ambulanssihallin sekä osan uudesta parkkihallista ja piha-alueesta.

Rakennuksen T-kerroksessa ja 0. kerroksessa on käynnissä itselleluovutukset. Helmalaatoitukset ovat käynnissä 1. kerroksessa ja massalattioita tehdään sekä ensimmäisessä että toisessa kerroksessa. Kolmannessa kerroksessa tehdään puhdastila-asennuksia ja viimeistellään leikkaussalien sisäpuolisia seinärunkoja. Leikkaussalien seinärunkotöitä tehdään myös rakennuksen 5. kerroksessa, jossa lisäksi laatoitus- ja vesieristystyöt ovat teon alla. Kahdeksannessa kerroksessa tehdään massalattioita sekä tasoite- ja maalaustöitä. Tasoite- ja maalaustyöt ovat käynnissä myös 9. kerroksessa ja rakennuksen huipulla tehdään kevyitä väliseinätöitä. B-työmaan kuulumiset pääset lukemaan täältä.

OYS on mukana IHF:n kansainvälisessä kilpailussa

Oulun yliopistollisen sairaalan OYS 2030 -uudistamisohjelma on …

Lue lisää..

Hankkeiden kesäkuulumisia uutiskirjeessä

OYS 2030 -ohjelman uutiskirje on ilmestynyt. Kirjeessä …

Lue lisää..

Työmaakuulumiset vko 23–24/2023

Kesän kynnyksellä OYSin uuden sairaalan A-rakennuksen työmaalta …

Lue lisää..