Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 8/2022

Työmaakuulumiset vko 8/2022

Aurinkoista talvipäivää sairaalan työmaalta!

Kalenterin kääntyessä kohta maaliskuun puolelle hommat etenevät uuden sairaalan rakennuksilla hyvällä tohinalla. A-rakennuksella tutkimusvalaisimia on asennettu vastaanottohuoneisiin, potilaspaneelien asennuksia on tehty 6. kerroksessa ja 3. kerroksen heräämön valvomo on asennettu paikoilleen. A-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Sädehoitoyksikössä sisävalmistusvaiheen työt jatkuvat hyvää vauhtia, kun talotekniikan väki valmistautuu 1. kerroksessa alkaviin toimintakokeisiin. Toimintakokeet edellyttävät koestettavilta alueilta riittävää puhtaustasoa ja siihen on päästy mittausten perusteella varsin hyvin. Rakennustöissä ollaan hyvin pitkälti viimeistelytöiden parissa, mutta lähiviikkoina alkavat sairaalalaiteasennukset työllistävät myös rakennustyöntekijöitä. Sairaalalaiteasennuksiin liittyvät sädehoitolaitteiden perusrungot asennetaan bunkkereihin 9. viikolla ja varsinaisia laitteita saapuu myöhemmin.

Muita käynnissä olevia työsuoritteita ovat muun muassa kalusteasennukset, varusteasennukset, maalauskorjaukset, sisäoviasennukset, opasteet, lukitus ja heloitus sekä 0. kerroksessa tehtävät alakattorunkojen ja -levyjen asennukset. Sädehoitoyksikön viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Potilaskuljetuksen välimatkat lyhenevät uudessa sairaalassa – potilasturvallisuus paranee

Potilaskuljettajien kuljetusmatkat tulevat lyhenemään tuhansilla kilometreillä vuodessa, …

Lue lisää..

OYSin uudistaminen etenee – C-rakennuksen kehitysvaiheen sopimus allekirjoitettiin

Oulun Kontinkankaan sairaalakampukselle nousevaan uudisrakennukseen on alustavasti …

Lue lisää..

Taidekierroksella uudessa sairaalassa

Uudesta sairaalasta löytyy taidetta, joka kuvastaa ihmistä, ympäröivää luontoa ja huikeita värimaailmoja. Hyppää mukaan taidekierrokselle!

Lue lisää..