Etusivu > Ajankohtaista >

Työmaakuulumiset vko 12/2022

Työmaakuulumiset vko 12/2022

Tervehdys sairaalan työmaalta!

A-rakennuksella 0. kerroksessa tyylikkäitä seinä- ja ikkunateippauksia on asennettu. Taideteokset koristavat hienosti kerroksen ympäristöä ja luovat viihtyvyyttä. Luonnonläheisissä teoksissa muun muassa saukot ja kalat ovat päässeet uiskentelemaan. Hoitohenkilökunnalle tarkoitettu harjoitushuone on myös valmistunut. Huoneessa pääsee harjoittelemaan uusia hoitomenetelmiä ja- keinoja. Peilaavan lasin takaa ohjaaja voi seurata ja arvioida tilannetta. A-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

F-rakennuksella sisäpuolen täyttötyöt ja seinien teko etenevät. Pilareita on pystyssä useita ja deltapalkkeja on asennettu. Lisäksi väestönsuojan teko jatkuu muottitöillä. F-rakennuksen viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

Sädehoitoyksikön työmaalla toimintakokeiden käynnistelyssä on ilmennyt hieman vastuksia, mutta kokeet alkavat viikolla 14. Siivousporukka tekee kaikkensa haastavassa koronatilanteessa ja urakka etenee loistavasti hankalasta tilanteesta huolimatta. Asennuslattiat on saatu valmiiksi menneellä viikolla ja kalusteasennukset ovat muutamia puutekorjauksia vaille valmiit. Lähiaikoina käynnistyvät bunkkereiden lattioiden pinnoitukset. Lisäksi magneetti- ja kuvantamislaitteiden asennukset aloitetaan viikolla 13. Sädehoitoyksikön työmaan viikkotiedotteen pääset lukemaan täältä.

OYS on mukana IHF:n kansainvälisessä kilpailussa

Oulun yliopistollisen sairaalan OYS 2030 -uudistamisohjelma on …

Lue lisää..

Hankkeiden kesäkuulumisia uutiskirjeessä

OYS 2030 -ohjelman uutiskirje on ilmestynyt. Kirjeessä …

Lue lisää..

Työmaakuulumiset vko 23–24/2023

Kesän kynnyksellä OYSin uuden sairaalan A-rakennuksen työmaalta …

Lue lisää..